Digital Buzzi

communicatie pakket voor kmo's

We willen bedrijfsleiders inspireren om regelmatig te communiceren met hun klanten. En wees gerust... dit loont.

  1. Met goed voorbereide en interessante retentie-mailings bouwt u een sterke klantenbinding met uw klanten op en verhoogt u loyaliteit.
  2. Onze gerichte acquisitie e-campagnes leiden naar betere verkoopsresultaten.

KMO's stellen dit soort werk gemakkelijk uit of komen er helemaal niet aan toe. En dat is begrijpelijk. Daarvoor kan je beroep doen op het marketingteam van Digital Buzzi die op regelmatige en consistente basis uw online marketing met resultaat uitvoert. Dan kunt u zich volledig concentreren op uw core-business.

1. We maken van uw website een TOP website

De basis van uw bedrijf op het internet is uw website. Daarom nemen we de tijd om uw website grondig te screenen en aan te passen waar het nodig is. Indien nodig bouwen we voor u een nieuwe gepersonaliseerde website met volledig Google-geoptimaliseerde content, informatieve blogartikels, duidelijke call-to-action buttons en invulformulieren zodat bezoekers gemakkelijker contact leggen met u.

2. Maandelijkse maken we van uw website een informatiebron

Communicatie naar uw klanten toe is een essentieel gegeven voor uw business. Wie communiceert, leeft en valt op. KMO's stellen dit werk gemakkelijk uit. Om die reden zet het content-team van Digital Buzzi maandelijks uw website up-to-date met nieuwe blogartikels en interessante content over uw bedrijf, uw producten en over uw sector. Zo is uw website een actieve bron van actuele informatie voor uw klanten en prospecten.

3. Informatieve newsletters

De copywriters van Digital Buzzi zorgen maandelijks voor nieuwe blogartikels, tips en adviezen over uw bedrijf, uw producten, uw sector.

Hieruit putten we onze inspiratie om maandelijks een informatieve e-newsletter voor u op te maken en te versturen naar uw klanten.

Dit is een ideale manier om een langetermijn-relatie met uw klanten op te bouwen en loyaliteit te stimuleren.

4. Gerichte acquisitie e-campagnes die automatisch leads en conversies opleveren

De afgelopen 10 jaar heeft Frank De Neve, eigenaar van Digital Assur en Digital Buzzi, een uniek digitaal up en cross selling e-mailplatform ontwikkeld en honderden e-campagnes met succes uitgevoerd voor de bank en verzekeringswereld en de telecomsector.

Het unieke bij deze e-campagnes is dat de klant met één klik zijn interesse aangeeft (dus zonder dat hij zijn contactgegevens ergens moet invullen). Het Digital Buzzi platform doet de rest.

Het resultaat? Het verzenden van een dergelijke e-campagne levert leads op van klanten die zelf vragen om gecontacteeerd te worden. Dat is dan voor u de uitgelezen kans om nieuwe verkopen af te sluiten.

Voor elk bedrijf en sector kunnen we dergelijke e-campagnes op maat uitwerken.

5. We verzorgen u en uw bedrijf op social media

Doe eens zelf de test: tik uw eigen naam en dat van uw bedrijf in de Google zoekbalk. (En wees gerust... dat doen uw (potentiële) klanten ook voor dat ze bij u langskomen). Dan zien velen hoe (slecht) ze overkomen op Linkedin en andere sociale media...

We optimaliseren uw persoonlijk profiel en uw bedrijfsprofiel op Linkedin zodat u en uw bedrijf professioneel overkomt. Daarna bieden wij u een workshop aan in het optimaal benutten van uw Linkedin profiel.

Meer weten over ons Digital Buzzi communicatie pakket?

Wij maken graag wat tijd vrij voor een eerste verkennend gesprek.