Aucxis

Overal in de wereld worden vandaag Aucxis-oplossingen gebruikt om processen te sturen, te ondersteunen en op te volgen. Aucxis helpt bedrijven met doorgedreven automatisering om hun belangrijkste bedrijfsprocessen efficiënter te maken.

Gebruik van Linkedin voor een optimale database

E-ON gaf aan de kaderleden en het sales personeel van Aucxis een doorgedreven opleiding in het gebruik van Linkedin met de bedoeling de data van klanten en prospecten optimaal aan te vullen, langetermijnrelaties op te bouwen met klanten en potentiële klanten en tenslotte de kunst van het zich laten introduceren via Linkedin aan te leren.

Gerichte e-mailmarketing met resultaat

E-ON ontwikkelde voor Aucxis een professioneel e-mailplatform met gepersonaliseerde templates voor hun diverse afdelingen. Hiermee houdt Aucxis zijn klanten en prospecten via zeer gerichte e-mailcampagnes op de hoogte van de nieuwste trends en producten in de sector.

Begeleiding bij de ontwikkeling van de Aucxis websites

Aucxis heeft eigen developers in huis die instaan voor de goede werking van hun websites. E-ON begeleidde deze developers bij de ontwikkeling en de structuur van hun websites.


www.aucxis.com