Betinoc

Betinoc ontwikkelt, produceert en plaatst schokbestendige en hygiënische stootplinten, stootpalen, wanden en profielen voor bedrijfsgebouwen, machines en infrastructuur.

Eerst een marketingplan op maat

Voor Betinoc schreef E-ON eerst een internet martketingplan uit. We analyseerden het businessmodel van Betinoc en werkten samen uit wat nodig is voor een goede internetstrategie om Betinoc in de markt te plaatsen op het internet.

Website voor hygiënische producten voor bedrijven in de voedingssector, zorgsector en farma-industrie

E-ON ontwikkelde een uitgebreide en drietalige website over bouwproducten die essentieel zijn voor een onberispelijke hygiëne en duurzame bescherming in de voedingsindustrie, in de farmaceutische sector, in ziekenhuizen en in logistieke bedrijven.

Betinoc ontwikkelde een eigen gepatenteerd systeem van beschermingen uit inox en beton. Betinoc produceert en plaatst deze beschermingen zodat bedrijfsgebouwen voldoen aan de strenge hygiënische HACCP voorschriften.

E-mailmarketing

Betinoc houdt de voedingssector, zorgsector, farma-sector en logistieke bedrijven regelmatig via hun e-newsletter op de hoogte van de evoluties op het gebied van hygiëne en de mogelijkheden om problemen op te lossen.

Opvolging en begeleiding

E-ON heeft binnen Betinoc de marketeer en de sales opgeleid in hun communicatie naar hun klanten en prospecten toe. Op regelmatige basis evalueren wij met de directie de resultaten van website en e-mailmarketing en sturen we bij naar een optimaal scenario.


www.betinoc.be