Git'Sit Projectmeubilair

Git’Sit is familiebedrijf uit Gavere met 35 jaar ervaring in drie specialisaties: totaalinrichting van kantoren, scholen, klassen, internaten en vergaderruimtes, ergonomisch meubilair voor elke werkplek en raamdecoratie en binnenzonwering op maat als premiumdealer van Louverdrape® gordijnen.

Nieuwe website van Git’Sit

Wij bouwden voor Git’Sit een dynamische en overzichtelijke website over alle mogelijke inrichtingen van kantoren, ziekenhuizen, scholen, internaten, overheidsinstellingen en klaslokalen, uiteraard met de nodige referenties en nieuwe trends op vlak van ergonomie en meubilair.

Een e-newsletter met de trends en ergonomische tips

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste nieuwigheden en trends op het gebied van projectmeubilair en ergonomie, kan zich op de website inschrijven op de newsletter van Git’Sit, die ze op regelmatige tijdstippen versturen via professionele e-mailing.

Professioneel op Linkedin

We pakten het Linkedin profiel van Rik Stroef, zaakvoerder van Git’Sit, aan met de bedoeling het professioneel karakter van zijn activiteiten in de verf te zetten. Ook hier post hij regelmatig nieuwe trends uit de sector.


www.gitsit.be