Reizen Lenaers

Zorgeloos Reizen

Reizen Lenaers is een begrip aan de Westkust. Sedert 1972 al staat dit dynamisch reisbureau garant voor een prima service, een scherpe prijs en vooral: een zorgeloze vakantie.

De zaakvoerder, Patricia Lenaers, staat ruim 40 jaar aan het roer. Ze wordt bijgestaan door 4 fervente reisexperts die u kunnen begeleiden om de reis of bestemming te kiezen die het best bij u past.

Een website vol dynamiek

Reizen Lenaers besliste om af te stappen van de standaard reizenwebsite van Selectair met de bedoeling hun specialisatie in exclusieve reizen beter in de verf te zetten. Na een beknopte analyse van het bedrijf en de reissector werkten we voor hen een website uit die deze niche en alle nuttige informatie errond bevat. Sindsdien wordt de website door de klanten en bezoekers vooral gesmaakt als dé informatiebron voor luxueus reizen.

Aanbod gecombineerd met reistips via e-mailing

Reizen Lenaers verspreidt op regelmatige tijdstippen alle informatie over luxueus reizen via hun e-newsletter naar geïnteresseerden. Zo bieden ze de allernieuwste reisaanbiedingen en nuttige reistips aan klanten en prospecten met positieve klantenbinding tot gevolg.


www.reizenlenaers.com