Ultisone

Ultisone Music Jewelry

Door de jaren heen is er ontzettend veel goede muziek gemaakt. Voor een audiofiel is de natuurgetrouwe reproductie essentieel om alle emoties die in muziek vervat zitten te kunnen beleven. Om die ultieme muzikale ervaring tot in de huiskamer te brengen, gaat Ultisone samen met u op zoek naar de beste high-end oplossingen. Op maat van behoeftes en budget. Noem Ultisone gerust een audioconsultant.

Website met muzikale uitstraling

Ultisone is distributeur van vijf topmerken voor optimale muziekbeleving voor een heel selectief publiek. De uitstraling van de professionaliteit was dan ook zeer belangrijk. Wij hebben dan ook al onze grafische en technische capaciteiten aangewend om voor Ultisone een website af te leveren die beantwoordt aan de verwachtingen. Aan u om ultieme muziekbelevenis aan te voelen.

Zeer gerichte muzikale e-mailmarketing

Het publiek voor dergelijke high-end muziekoplossingen is wereldwijde community van muziekliefhebbers. Het aanbod voor deze melomanen is dan ook zeer beperkt. De uitdaging voor Ultisone is dan ook het zeer specifieke news via zeer gerichte e-mailmarketing te verspreiden naar deze doelgroep, teneinde hen op lange termijn te binden aan Ultisone, die zich wil profileren als dé informatiebron voor extreme muziekbeleving.


www.ultisone.be