Heb je online drempelvrees?

Je herkent het fenomeen waarschijnlijk wel...

  • Je worstelt met het gebruiken van het internet omdat je schrik hebt het verkeerd te doen;
  • Je hebt geen inspiratie om je website dynamisch te houden;
  • Je zoekt allerlei redenen om je e-nieuwsbrief uit te stellen;

Je bent niet alleen…

Voor de meeste zelfstandigen in België is de drempel om digitaal te ondernemen groot. Een vierde van de zelfstandigen heeft zelfs geen tijd om te bedenken hoe online toepassingen hun zaak zouden kunnen promoten of laten renderen. De meeste zelfstandigen beseffen dat ze moeten digitaliseren maar weten niet hoe ze dat zouden kunnen doen. 

Digitaliseren is geen keuze meer maar een noodzaak

Niemand twijfelt er nog aan dat een goede online aanwezigheid je omzet en je potentiële bereik verhoogt. Maar bij de uitvoering van die digitale transformatie stokt het meestal.

Hoe begin je er aan?

Ontbreekt het je aan tijd, inspiratie of personeel? Dan lever je beter geen half werk. Maak een project van de digitale transformatie van jouw bedrijf en huur een efficiëntie expert in om dit project te trekken.

Bij ons kan je je laten begeleiden totdat je met een ongelooflijk gemak de belangrijke internet-knepen onder de knie hebt. We leren je stap voor stap de online mogelijkheden om tastbare bedrijfsresultaten op korte en lange termijn te bereiken. 

Na die digitale transformatie onder begeleiding zal je merken dat je veel meer resultaat zal bereiken met veel minder tijd. En dat wil je toch?

Wil je steun in de digitale transformatie van je bedrijf?

Maak dan via onderstaand formulier een vrijblijvende afspraak voor een verkennend gesprek. Wij contacteren u dan eerstdaags.