Linkedin = zien en gezien worden

Zakenmensen zijn er van overtuigd dat Linkedin een onmisbaar professioneel paspoort is. En toch merken we dat veel klanten weliswaar een Linkedin profiel hebben, maar bitter weinig doen met de vele mogelijkheden die dit sociaal netwerk biedt.

Verzorg u een beetje op Linkedin

Veel zakenmensen vormen op basis van uw Linkedin profiel een eerste beeld van uw professionaliteit. Reden genoeg om uw persoonlijk profiel onder handen te nemen: een professionele profielfoto, de Summary of samenvatting bovenaan je profiel, je contactgegevens, en nog zoveel meer dat kan bijdragen tot uw professionaliteit.

De kracht van een kwalitatief netwerk

Een netwerk met kwalitatieve connecties biedt u veel perspectieven op resultaat. Maar wat zijn nu kwalitatieve connecties? Dit zijn prospecten, klanten, leveranciers, collega’s, … kortom iedereen die een verre of dichte link kan hebben met uw business. 

Een gouden raad: maak er een gewoonte van om ieder business-contact uit te nodigen tot uw Linkedin netwerk. Vroeg of laat kan die van pas komen of u begeleiden naar andere contacten die u nog niet kende.

Linkedin is de grootste zoekmachine na Google

Niet alleen in Google maar ook op Linkedin worden dagelijks duizenden zoekopdrachten uitgevoerd. Zorg er dan ook voor dat de juiste zoekwoorden op de juiste plaatsen en rubrieken staan in uw Linkedin profiel. Hiermee verhoogt u de kans gevonden te worden door de juiste personen.

Wist je dat…

In Linkedin kunt u zeer gerichte doelgroepen opzoeken? Dat kan perfect met behulp van de zeer gedetailleerde zoekfunctie. Zo kunt u bijvoorbeeld perfect alle aankopers van bouwbedrijven in de Regio Gent in kaart brengen met al hun persoonlijke contactgegevens. Een ideale tool voor leveranciers van bouwmaterialen. Ook voor uw business liggen hier veel mogelijkheden open.

Wij helpen u graag professioneel te worden op Linkedin

Vindt u dat uw Linkedin profiel eens grondig onder handen moet genomen worden. Wilt u de commerciële mogelijkheden van Linkedin aanleren. Dan kunt u hieronder een Linkedin-training aanvragen.