Meer doen in minder tijd met Pareto op het internet

U herkent het zeker… Sommige dagen van links naar rechts hollen en ’s avonds het gevoel hebben dat u geen meter vooruit bent gekomen. Dan heeft u Pareto ontmoet.

Het Paretoprincipe, in de volksmond ook wel de 80-20-regel genoemd, betekent dat het gros van de mensen met 80% tijdsbesteding slechts 20% resultaat haalt… Maar het kan anders!

Draai Pareto om met het internet

Wij zijn overtuigd dat het omgekeerde ook kan met een optimale website én zeer gerichte communicatie via e-mailmarketing en sociale media… namelijk met 20% tijdsbesteding 80% resultaat halen. Dan heeft u nog 80% van uw tijd over om die laatste 20% in te vullen of voor uw vrije tijd. Mooi vooruitzicht toch, niet?

Tijden zijn veranderd 

De tijd van de push-business nadert z’n einde. Vandaag de dag kan je je producten niet meer zomaar opdringen aan je klant of prospect. Die is daarvoor te mondig geworden en hij of zij kan veel meer informatie inwinnen en vergelijken dan vroeger.

Koude prospectie is ook zoiets dat de meeste verkopers haten omdat ze steeds meer tegen een muur aanlopen.

Een simpel voorbeeld van digitaal timemanagement

Zo kan bijvoorbeeld een vastgoedmakelaar iedere prospect die al vroeger interesse toonde in een bepaald nieuwbouwproject gaan opbellen bij het opstarten van het project. Dat neemt natuurlijk veel tijd in beslag.

Dezelfde vastgoedmakelaar kan beter eerst een zeer gerichte e-mailcampagne over dit nieuwbouwproject versturen naar diezelfde prospecten met behulp van een professioneel e-mailplatform. Daarmee kan hij na het verzenden van de e-mailing perfect zien wie er wat gelezen heeft en bijgevolg wie er geïnteresseerd is in deze e-mailing over het nieuwbouwproject. 

Daarna kan de vastgoedmakelaar veel gerichter de geïnteresseerde prospecten gaan opvolgen met een veel beter resultaat in een veel kortere tijdspanne. 

Dat noemen we nu eens maximaal resultaat met minimale tijdsbesteding.

Wilt u aanleren hoe u meer resultaat haalt in minder tijd?

Stuur een mailtje naar contact@frankdeneve.be of vul uw gegevens in onderstaand formulier. Wij contacteren u dan voor een eerste vrijblijvend gesprek.