Internet coaching

Frank De Neve is zaakvoerder van E-ON Internet Marketing, een bedrijf dat kmo’s begeleidt om hun bedrijf in de markt te zetten op het internet.

Wij leren u in 3 maanden wat u anders leert in 3 jaar

E-ON staat, net als uw bedrijf, met beide voeten in de ondernemerswereld. Steeds meer bedrijfsleiders beseffen dat het internet een nieuwe bron van inkomsten is.

We maken van u een internet marketeer 

Internetmarketing is niet uw core business. Dat is ook de reden waarom de meeste bedrijfsleiders bang zijn van het internet. Ze zien het bos door de bomen of de bomen door het bos niet. Dat begrijpen wij van E-ON maar al te goed. 

Vandaar willen wij hen stap voor stap aanleren hoe ze de digitale wereld ZELF kunnen beheersen, hetgeen steeds meer een noodzaak wordt in business! Wat wij u aanleren kunt u natuurlijk ook zelf uitzoeken op het internet... maar daar heeft u dan wel drie jaar voor nodig!

Begin eens bij het begin

De meeste bedrijven staan nog in hun kinderschoenen als het op internet en digitale communicatie aankomt. Bijgevolg zijn wij van mening dat bedrijfsmensen niet de nieuwste snufjes, maar wel de online technieken moeten aanleren om tastbare bedrijfsresultaten op korte en lange termijn te bereiken.

Wat kunt u allemaal leren bij ons?

Eerst analyseren we samen met u de doeltreffendheid en de klantgerichtheid van uw website. 

Daarna leren we u de technieken aan om hoog te scoren in Google.

We bekijken samen met u de mogelijkheden van e-mailcampagnes die blijven hangen bij uw klanten.

Tenslotte tonen we aan hoe u uw bedrijf interessant kan maken op sociale media.

Voor wie?

Voor ondernemers, bedrijfsleiders, marketing managers en (kandidaat)starters die willen weten hoe online marketing hun bedrijf ondersteunt bij het werven van nieuwe klanten en het onderhouden van professionele contacten.

Individuele trainingen of in groep?

Zowel individuele trainingen als groepstrainingen voeren we het liefst uit in uw bedrijf zelf, teneinde de activiteiten en de sfeer van uw bedrijf op te snuiven en ons in te leven in uw business. Uiteraard kunnen deze ook plaatsvinden in onze accommodatie.

Individuele trainingen zijn één op één trainingen van één of meerdere halve dagen. Deze trainingen zijn zeer intensief. Het tempo van zo’n training passen we uiteraard aan aan de digitale kennis van het individu in kwestie.

Groepstrainingen geven wij voor maximum 12 personen. Ze zijn iets algemener omdat de digitale kennis van de deelnemende personen zeer uiteenlopend kan zijn. Daarna kunt u ook overgaan tot een individuele training voor uzelf of één van uw medewerkers.

Interesse in zo’n training?

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via onderstaand formulier.