Marketingplan

Frank De Neve is zaakvoerder van E-ON Internet Marketing, een bedrijf dat kmo’s begeleidt om hun bedrijf in de markt te zetten op het internet.

Een internet marketingplan op maat van uw bedrijf

Uit ervaring weten we dat veel bedrijven in het internet verhaal het bos door de bomen niet meer zien. Nochtans is het juist het doel van de huidige digitale mogelijkheden om het ons gemakkelijker en eenvoudiger te maken.

Eerst een bedrijfsanalyse

Eerst gaan we uw businessmodel, uw marktgericht verhaal beschrijven: het aanbod qua producten of diensten waarmee u naar de markt stapt, hoe u zich positioneert in deze markt, wat uw (onderscheidende) voordelen zijn en wie uw (potentiële) klanten zijn. Dit vormt de basis voor een goede internetstrategie.

Uw website

Op basis van uw huidige website geven we u richtlijnen en aanwijzingen om uw website resultaatgerichter te maken. Indien u dit wenst, bepreken we die aanwijzingen samen met uw webmaster en volgen we deze aanpassingen op.

Uw database

De basis om te kunnen communiceren is natuurlijk het bijhouden van klantengegevens of gegevens van prospecten zoals hun naam, telefoon/gsm en natuurlijk hun e-mailadres. Ook hier schrijven we voor uw bedrijf de segmentering uit voor een ideale database, een goudbron voor de toekomst.

De mogelijkheden van e-mailmarketing voor uw bedrijf

E-mailmarketing is een kwestie van de juiste boodschap te brengen bij de juiste persoon. As simple as that. Op basis van uw bedrijfsverhaal schrijven wij de mogelijkheden uit om het beste resultaat te halen uit gerichte en goed voorbereide e-mailmarketing campagnes.

De kracht van social media voor uw bedrijf

Op vandaag zijn er honderden social media mogelijkheden. Maar welke past nu bij uw bedrijf. Ook hier geven we u op basis van uw bedrijfsverhaal aan welke social media u best aanpakt voor een optimaal resultaat.

Het doel? Met het internet meer bereiken in minder tijd

Digitale communicatie dient om het bedrijfsleven te vergemakkelijken. Bedrijven beseffen maar al te goed dat digitale communicatie belangrijk is, maar weten niet goed hoe ermee om te gaan door de jungle van mogelijkheden op het internet. Het is dan ook onze taak u hierbij te begeleiden en op basis van uw businessmodel en onze ervaring het ideale internet marketingplan voor uw bedrijf uit te schrijven.

Wenst u meer informatie hierover?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan eerstdaags voor een eerste vrijblijvend gesprek.