Meten is weten

Frank De Neve is zaakvoerder van E-ON Internet Marketing, een bedrijf dat kmo’s begeleidt om hun bedrijf in de markt te zetten op het internet.

Op het internet is alles  meetbaar

Het is enkel een kwestie van de juiste tools te gebruiken. Dus om te weten als wij ons werk goed gedaan hebben voor uw bedrijf, kunnen we dit perfect nagaan. Op regelmatige tijdstippen doen we dat dan ook samen met u. Een tevreden klant is nu eenmaal de beste ambassadeur voor ons.

Google Analytics

Uiteraard integreren we in elke website de Google Analytics functionaliteit met alle statistieken en gegevens die u wil weten over uw website en uw bezoekers. Het helpt u om de prestaties van uw website op te volgen en te verbeteren. 

E-ON Mailplatform

Het E-ON Mailplatform is een professioneel e-mailplatform waarmee u na verzending van uw e-mail perfect kan zien wie uw e-mailing heeft gelezen en wat ze hebben gelezen. Informatie van goudwaarde voor uw verkoopsteam.

Ziet u het bos door de bomen niet meer?

Dan tonen wij u graag welke tools nuttig kunnen zijn voor uw bedrijf en welke niet. laat het ons weten via onderstaand formulier.