Websites

Frank De Neve is zaakvoerder van E-ON Internet Marketing, een bedrijf dat kmo’s begeleidt om hun bedrijf in de markt te zetten op het internet.

Een website op maat van uw bedrijf

We luisteren eerst naar uw bedrijfsverhaal én uw budget en zoeken samen met u naar de ideale website om uw bedrijf professioneel voor te stellen aan uw klanten en prospecten.

Wist u dat...

Wist u dat de meeste van uw prospecten uw bedrijf eerst bekijken op het internet vooraleer ze bij u langskomen? Bekijk eens hoe uzelf een belangrijke aankoop aanpakt… Juist… U begint in Google!

Wat is een goede website?

Uw website is het hart van uw internetcommunicatie. Ze toont wie u bent, wat u doet, hoe u zich onderscheidt van de concurrentie en waarvoor u staat.

Uw website is het professioneel paspoort van uw bedrijf

Uw website is een afspiegeling van uw bedrijf. Een soort van vitrine die aantoont dat je bedrijf de moeite is om te bezoeken. En een winkel - virtueel of fysisch - waarvan de étalage of de inhoud ervan niet regelmatig wordt opgefrist, trekt geen klanten aan.

Maak van uw website een informatiebron

Te veel bedrijven promoten zichzelf op hun website. Wilt u de interesse van een potentiële klanten aantrekken, leer hen dan iets over uw product, uw dienst of uw bedrijfssector.

Een goede website brengt op

Een goede website zorgt sowieso voor nieuwe klanten. Heeft u een dynamische en informatieve website, dan kunt u vrij gemakkelijk het verschil met uw concurrenten maken.

Laat u begeleiden door professionelen

Of u nu kiest voor ons of voor een andere webbouwer, hou er dan rekening dat een website bouwen méér is dan een mooi plaatje.

Vragen over wat nu een goede website voor u is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.