Sales & Marketing

Het verhaal van vallen en opstaan

Ik ben zelf ondernemer en heb ook het vallen en opstaan van het ondernemen ondervonden. Ondertussen ben ik zo'n 30 jaar verder en heb veel geleerd uit m'n commerciële successen, maar nog veel meer uit m'n tegenslagen. Deze kennis en ervaringen wil ik nu delen met ondernemers met mooie initiatieven.

"Out of the box" denken

Vertel me jouw bedrijfsverhaal. Vertel me je nieuw project of product dat je wil lanceren. Dan help ik je graag met "Out of the box" ideeën om je bedrijf of project in de markt te plaatsen met resultaat op korte en lange termijn.

Het kan eenvoudiger

Heb je soms het gevoel dat je een hele dag hebt gewerkt, maar dat het lijkt alsof je niks gedaan heb bereikt? Vind je dat veel dingen in je bedrijf of organisatie vlotter kunnen lopen? Dan help ik je graag om je manier van werken en je processen te vereenvoudigen. Immers, niets is moeilijker dan iets eenvoudig te maken. En laat dat nu één van m’n talenten zijn.

Meer resultaat in kortere tijd

Het internet staat bol van allerlei digitale apps en toepassingen. Maar welke digitale tools kan jouw bedrijf nu werkelijk vooruithelpen? Ik help je graag met m’n ervaring en kennis van de digitale wereld om de productiviteit te verhogen en meer te bereiken in minder tijd.

Tijd- en kosten vreters wegwerken

Heb je soms het gevoel dat kostbare tijd verloren gaat aan dingen met weinig meerwaarde? Dan help ik je graag met het zoeken naar creatieve oplossingen voor knelpunten, tijd- en kosten vreters die het resultaat vertragen of belemmeren.

Geen grote woorden, wel bruikbare tips

Ik werk voor elke klant alsof het mijn eigen onderneming zou zijn. Mijn advies  bestaat vooral uit het meedenken met uw bedrijf en het geven van praktische tips. Geen grote woorden, maar wel bruikbare adviezen voor een tastbaar resultaat.

Zin in een eerste gesprek?

Laat het mij weten via onderstaand formulier. Dan contacteer ik je eerstdaags.