Ervaring

Ondernemer in hart en nieren

Ik ben zelf ondernemer en heb met vallen en opstaan zelf enkele kleine bedrijven (autobranche, vastgoed en IT) opgestart, winstgevend gemaakt en doorverkocht. Steeds heb ik veel belang gehecht aan een goed doordachte visie en marketingplan om verkoopresultaten te halen.

RS Motors Porsche Centre West-Vlaanderen (1985 - 1996)

Op mijn 25ste kreeg ik van Rudy Maes de kans om mij commercieel te ontwikkelen en uit te leven bij de opstart van het eerste officiële Porsche Centre van West-Vlaanderen namelijk RS Motors. De toon was gezet. Dank u, Rudy.

Vastgoed Woonburo Hoorens Brugge (1996 - 2002)

In 1996 kocht ik het Woonburo Hoorens, een vastgoedbedrijf, gespecialiseerd in verkoop, verhuur en beheer van onroerend goed, aan. In een periode van zes jaar heb ik de omzet van het bedrijf verviervoudigd en de vennootschap verkocht.

Internet marketing (2002 - heden)

Met vallen en opstaan heb ik de valkuilen maar ook de knepen en mogelijkheden aangeleerd van het gebruik van het internet voor de kmo. Op vandaag ben ik sedert meer dan 10 jaar zaakvoerder van E-ON Internet Marketing, een bedrijf dat kmo’s begeleidt om hun bedrijf in de markt te zetten op het internet. 

Enkele van mijn huidige projecten

KMO’s doen beroep op mijn diensten voor het opzetten en uitbouwen van een professioneel marketing- en verkoopsbeleid in hun onderneming en voor het verbeteren van hun communicatie met klanten en prospecten.